Prémium Kutyuságyak

Miért elképesztően fontos, hogy a kutyusod egy minőségi ágyban aludjon?

Nos, lehet több okból kifolyólag mint hinnéd:

Prevenció

A szőrös barátaink védelme érdekében, az egyik legfontosabb dolog amit tehetünk, az a komolyabb betegségek kialakulásának megelőzése. A nap 24 órájából átlagosan 15-17 órát tölt pihenéssel/alvással egy kutyus. Mivel a többi időt pedig nagyon aktívan tölti, például futással, játékkal, elengedhetetlen, hogy a pihenőidőben megfelelően regenerálódjon. Így a prevenció egyik legfontosabb eleme, egy olyan fekvőhely, ami speciálisan a kutyusok életszínvonal növelésére lett kifejlesztve. 


A Prémium Kutyaágyaink úgy lettek kifejlesztve, hogy pihenés közben levegye a terhelést kutyusod ízületeiről és gerincéről, valamint biztosítja a megfelelő vérkeringést, így sokkal pihentetőbb és fiatalítóbb alvást biztosítson. 


Rehabilitáció

Erről szomorú ugyan beszélni, de gyakran fordul elő, hogy kutyusaink átesnek betegségeken, esetleg műtéteken. Elengedhetetlen, hogy a háziorvostól hazaérve kutyusod egy olyan helyen pihenhessen, ahol teljes biztonságban és kényelemben érzi magát. A Prémium Royal termékeinket ennek megfelelően úgy alakították ki, hogy pereme biztonságérzetet keltsen a lábadozó kutyusban. A rehabilitációs időszakban több pihenésre van szükség és nagyon nem mindegy milyen környezetben történik ez.


Anyaghasználat

A mai világban sajnos nehéz olyan termékeket találni amelyekkel évekre lehet tervezni. Ez a féle spórolás az anyag használatban felütötte orrát a kisállat iparban is, de úgy gondoljuk ez pontosan az a terület, ahol a minőség nagyon fontos. A prémium termék családunkat Európában gyártják a legminőségibb, szintén európai beszállítóktól származó anyagok használatával. Az ágyakhoz felhasznált anyagok lehetővé tették, hogy strapabíróbb legyen és a szennyeződéseknek is jobban ellenálljon. Mindezek mellett hagyományos mosógépben moshatóak.

Egy minőségi kutyaágy nem csak egy hétköznapi termék, hanem egy befektetés. Gazdiként a megfelelő gondoskodást nekünk kell megadni kisállatainknak és mi hisszük, hogy ezt meg is érdemlik!

 

Katalógus

 

Royal™ - Sofa Kutyaágy

 

Royal™ - Dream Kutyaágy