Milyen a megbízható webshop?

Amilyen sok online webshop lett az elmúlt évek alatt, olyan nehézzé is vált kiszűrni a megbízható oldalakat! Adunk 5 tippet, hogy hogyan győződj meg arról, hogy biztonságos oldalról vásárolsz. :)


1. Nézd meg az ÁSZF-et!

A webshopoknak kötelező az oldal alján feltüntetni az Általános Szerződési Feltételeket, melyben szerepelnie kell az oldalt üzemeltető cégnek. Ha nincs is cég megadva, már sejtheted is, hogy az egy átverés!

2. Mennyi a szállítási idő?

Egyre elterjedtebb a webshopok között az a megoldás, hogy nem is rendelkeznek saját raktárkészlettel az adott termékből, hanem ők is csak akkor szerzik be, amikor a vásárló rendel. Érdemes lehet ezért megnézni mit írnak a szállításról és esetleg külön rákérdezni email formájában, hogy mikor várható a kiszállítás ha ma rendelsz!


3. Válaszolnak az emailekre?

A megbízhatóságot az egyik legjobban az ügyfélszolgálat teljesítménye tükrözi. A jó webshopnak ugyanúgy a vásárló a legfontosabb. Tedd fel nyugodtan kérdéseid a termékkel, szállítással kapcsolatban!

4. Magyar-e az üzemeltető cég?

Amennyiben nem magyar cég üzemelteti az oldalt felmerülhet a kérdés, hogy akkor egyáltalán magyar raktárról szállítanak-e, vagy ha probléma lesz a termékkel mennyire gördülékenyen tudnak cserélni / visszatéríteni. Érdemes ilyenkor írni egy email-t előszőr.


5. Légy tisztában a jogaiddal!

Online vásárlás esetén is megillet az elállástól való jogod 14 napig. Nyugodtan élj vele, ha nem tetszik a termék, az eladónak kötelessége visszatérítenie az árat, ha 14 napon belül kéred!


Természetesen a Kutyuságyak.hu-n ezen feltételek mindegyike teljesül! Nyugodtan vásárolj nálunk,azon leszünk, hogy maximálisan elégedett legyél.